Meeldib
2
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
200 gviilutatud peekonit
-
0.5peakapsast
-
1.5 slõli
-
2porgandit
-
0.5väikest sellerit
-
1.5sibulat
-
1värske porrulauk
-
3.5küüslauguküünt
-
10tervet vürtspipart
-
0.5 tlvürtspipart
-
1 lvett
-
1lihapuljongikuubik
-
1 purkäädikamarinaadis peeti koos leemega
- Veel läheb vaja:
-
hapukoort või crème fraîche´i
Valmistamisjuhend
Tükelda liha ja tõsta külma potti sulama, aeglaselt temperatuuri tõustes. Viiluta sel ajal kapsas, kooritud porgand ja seller, sibul ja loputatud porrulauk. Tõsta osa kapsast liha pealt potti ja pruunista õlis heledaks. Vajadusel lisa õli. Sega hulka ülejäänud aedviljad. Samuti vähehaaval maitseained, vesi ja puljongikuubik. Hauta supi koostisosad madalal temperatuuril pehmeks. Viiluta või riivi sel ajal köögikombainis peet. Lisa peet ja puljong supile. Sega ja maitsesta. Keeda ja lisa vajadusel maitseained. Serveeri hapukoore või crème fraîche´i ja leivaga.