Borš
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Vene

Borš

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    viilutatud peekonit
  • 0.5
    peakapsast
  • 1.5 sl
    õli
  • 2
    porgandit
  • 0.5
    väikest sellerit
  • 1.5
    sibulat
  • 1
    värske porrulauk
  • 3.5
    küüslauguküünt
  • 10
    tervet vürtspipart
  • 0.5 tl
    vürtspipart
  • 1 l
    vett
  • 1
    lihapuljongikuubik
  • 1 purk
    äädikamarinaadis peeti koos leemega
  • Veel läheb vaja:
  • hapukoort või crème fraîche´i
 

Valmistamisjuhend

Tükelda liha ja tõsta külma potti sulama, aeglaselt temperatuuri tõustes. Viiluta sel ajal kapsas, kooritud porgand ja seller, sibul ja loputatud porrulauk. Tõsta osa kapsast liha pealt potti ja pruunista õlis heledaks. Vajadusel lisa õli. Sega hulka ülejäänud aedviljad. Samuti vähehaaval maitseained, vesi ja puljongikuubik. Hauta supi koostisosad madalal temperatuuril pehmeks. Viiluta või riivi sel ajal köögikombainis peet. Lisa peet ja puljong supile. Sega ja maitsesta. Keeda ja lisa vajadusel maitseained. Serveeri hapukoore või crème fraîche´i ja leivaga.