Borš
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Gluteenivaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Vene, Pearoog

Borš

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 3
    punapeeti
  • 3
    porgandit
  • 400 g
    peakapsast
  • 2
    sibulat
  • 1.5
    küüslauguküünt
  • 450 g
    hakkliha
  • 1.5 l
    vett
  • 1
    aedviljapuljongikuubik
  • 3 sl
    palsamiveiniäädikat
  • 1 tl
    suhkrut
  • 1 tl
    soola
  • 1 dl
    kuubikuteks lõigatud konservkurki
  • 1 dl
    hakitud peterselli
  • Serveerimiseks:
  • 120 g
    hapukoort
 

Valmistamisjuhend

Koori peet ja riivi jämeda riiviga. Koori ja viiluta porgand. Loputa kapsas ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori ja haki sibulad. Pruunista pannil hakkliha ja tõsta potti. Kuumuta samal pannil ka porgand, kapsas ja sibul. Tõsta aedviljad potti ja lisa vesi, puljongikuubik, palsamiveiniäädikas, suhkur ja sool. Hauta kaane all 25–30 minutit, kuni aedviljad on küpsed. Lisa kurgid ja petersell ning vajadusel maitsesta. Serveeri hapukoorega.