Meeldib
0
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
3punapeeti
-
3porgandit
-
400 gpeakapsast
-
2sibulat
-
1.5küüslauguküünt
-
450 ghakkliha
-
1.5 lvett
-
1aedviljapuljongikuubik
-
3 slpalsamiveiniäädikat
-
1 tlsuhkrut
-
1 tlsoola
-
1 dlkuubikuteks lõigatud konservkurki
-
1 dlhakitud peterselli
- Serveerimiseks:
-
120 ghapukoort
Valmistamisjuhend
Koori peet ja riivi jämeda riiviga. Koori ja viiluta porgand. Loputa kapsas ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori ja haki sibulad. Pruunista pannil hakkliha ja tõsta potti. Kuumuta samal pannil ka porgand, kapsas ja sibul. Tõsta aedviljad potti ja lisa vesi, puljongikuubik, palsamiveiniäädikas, suhkur ja sool. Hauta kaane all 25–30 minutit, kuni aedviljad on küpsed. Lisa kurgid ja petersell ning vajadusel maitsesta. Serveeri hapukoorega.