Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
5 dlvett
-
25 gvärsket pärmi
-
1 tlsoola
-
1 tlsuhkrut
-
0.5 dloliiviõli
-
4 dltäisteranisujahu
-
6 dlnisujahu
- Peale:
-
6keedetud varajast kartulit
-
2 sloliiviõli
-
1.5 tlkuivatatud rosmariini
-
1 tlmeresoolahelbeid
Valmistamisjuhend
Murenda pärm leiges vees. Lisa sool, suhkur ja 1/2 dl õli. Sõtku taina hulka vähehaaval jahu. Sõtku veidi aega. Tainas võib jääda vedelavõitu. Lase tainal tund aega kerkida kohas, kus pole tuuletõmmet. Pihusta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile õli. Vajuta tainas jahuste kätega ahjuplaadile. Lase kinnikaetult pool tundi kerkida. Kui vaja, koori keedukartulid ja lõika viiludeks. Vajuta kartulid sügavale taina sisse. Pihusta kartulite peale õli, rosmariini ja meresoolahelbeid. Küpseta focaccia't 200-kraadise ahju keskmises osas 25–30 minutit või seni, kuni leib on küps. Lõika ruutudeks.