Röstitud peekonikartulid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Röstitud peekonikartulid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Peekon annab kartuliroale maitset ja toitvust. Paku peekonikartulite juurde värsket salatit.

Lisa

Koostisosad

  • 8
    kartulit
  • 4
    peekoniviilu
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Pese ja koori kartulid. Lõika suuremad pooleks, väiksemad keeda tervelt pehmeks. Haki peekon väikesteks tükkideks ja prae pannil krõbedaks. Tõsta peekonipuru kõrvale, hoia rasv alles. Kurna kartulid ning lase kuivaks auruda.

Lisa kuumad kartulid pannile ja prae paar minutit peekonirasvas. Maitsesta ja raputa peale peekonipuru.