Argipäevane hakkliharisoto
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab kala, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab teravilja, Sisaldab mereande, Itaalia, Pearoog

Argipäevane hakkliharisoto

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    hakkliha
  • 1
    väike sibul
  • 2 pakki
    (300 g/tk) külmutatud köögivilja-riisisegu
  • 1 sl
    paprikapulbrit
  • 2 tl
    mahedamaitselist tšillipulbrit
  • 3 dl
    lihapuljongit
  • soola
  • musta pipart
  • 10
    rohelist oliivi või marineeritud pärlsibulat
  • hakitud peterselli
  • Lisaks:
  • riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul. Pruunista hakkliha potis või haudepannil. Lisa sibul ning kuumuta mõni minut. Lisa köögivilja-riisisegu, paprika ja tšilli ning lihapuljong. Kuumuta keemiseni ning keeda mõõdukal temperatuuril kaanega kaetult umbes 10 minutit. Lisa valmis roale poolitatud oliivid või pärlsibulad ning hakitud petersell. Paku kõrvale tugevamaitselist riivjuustu.