Apelsinipõrsas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab tsitruseid, Sealiha, Pearoog

Apelsinipõrsas

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1 sl
    õli
  • 450 g
    põrsaliha viilutatuna
  • 1.5
    paprikat
  • 1
    sibul või
  • 0.5
    porrulauku
  • 1
    küüslauguküüs
  • 0.5
    apelsini riivitud koor
  • 0.5 dl
    apelsinimahla
  • 2 sl
    mett
  • 400 g
    tomatipüreed, (basiilikuga)
  • 0.5 tl
    tšillit
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    sidrunipipart
  • värsket koriandrit
 

Valmistamisjuhend

Pruunista liha praepannil väheses õlis. Lisa paprikakuubikud, millest on eemaldatud südamik ja seemned, lisa ka hakitud sibul ja küüslauguküüs. Sega. Lisa pestud apelsini riivitud kollane koor. Lisa apelsinimahl, mesi ja purustatud tomat. Hauta segu pool tundi. Lisa tšilli, sool ja pipar ning väikeseks hakitud värske koriander. Serveeri koos maisikrõpsude ja hoidistatud tšilliga.