Liigitus
Apelsinikreem
6 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada
” Koorene kreem on lihtne ja suus sulav magustoit. Tsitruselised annavad sellele värskust ning šokolaadikaunistused viimase lihvi. Vaata kreemi valmistamise õpetust! Pane tähele, et kreem jaotatakse kohe serveerimisnõudesse ja enne serveerimist lastakse sel vähemalt neli tundi külmas seista.
Koostisosad
-
1värske apelsin
-
5 dlvahukoort
-
1 dlsuhkrut
-
0.5 dlsidrunimahla
- Kaunistuseks:
-
apelsinilõike
-
šokolaadipuru
Valmistamisjuhend
Pese apelsin hoolega puhtaks, riivi koor ja pigista mahl välja. Mõõda kastrulisse koor ja suhkur. Keeda 5 minutit, kogu aeg segades. Tõsta kastrul pliidilt ära, lisa 12 dl apelsini- ja sidrunimahla ning riivitud apelsinikoor. Jaota segu väikestesse klaasidesse või kohvitassidesse. Lase külmas vähemalt 4 tundi jahtuda. Kaunista apelsinilõikude ja šokolaadipuruga.