Apelsinikreem
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Puuviljad, Munavaba, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Varu aega, Lastepidu, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid

Apelsinikreem

6 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

 

Koorene kreem on lihtne ja suus sulav magustoit. Tsitruselised annavad sellele värskust ning šokolaadikaunistused viimase lihvi. Vaata kreemi valmistamise õpetust! Pane tähele, et kreem jaotatakse kohe serveerimisnõudesse ja enne serveerimist lastakse sel vähemalt neli tundi külmas seista.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    värske apelsin
  • 5 dl
    vahukoort
  • 1 dl
    suhkrut
  • 0.5 dl
    sidrunimahla
  • Kaunistuseks:
  • apelsinilõike
  • šokolaadipuru
 

Valmistamisjuhend

Pese apelsin hoolega puhtaks, riivi koor ja pigista mahl välja. Mõõda kastrulisse koor ja suhkur. Keeda 5 minutit, kogu aeg segades. Tõsta kastrul pliidilt ära, lisa 12 dl apelsini- ja sidrunimahla ning riivitud apelsinikoor. Jaota segu väikestesse klaasidesse või kohvitassidesse. Lase külmas vähemalt 4 tundi jahtuda. Kaunista apelsinilõikude ja šokolaadipuruga.