Anšooviseroog
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Kala, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Gluteenivaba, Sisaldab kala, Supp

Anšooviseroog

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    väike porrulauk
  • 2
    porgandit
  • 1 purk
    anšooviseid
  • 1 sl
    õli
  • 1 dl
    vett
  • 0.5
    kalapuljongikuubikut
  • 300 g
    külmutatud saida kuubikuid
  • 2 dl
    väherasvast köögikoort
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja viiluta porrulauk. Koori porgandid ja lõika õhukesteks viiludeks. Kurna anšoovised ja haki. Pruunista porrulauku ja anšooviseid kergelt rasvaines haudepotis, lisa lõpupoole porgandiviilud. Lisa vesi ja pool puljongikuubikut, keeda kaane all 5 minutit. Lisa kalakuubikud ja köögikoor ning jätka keetmist umbes 10 minutit, kuni porgandid on pehmed. Serveeri nt kartulipudru juurde.