Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4lehttaignaplaati
-
1purk, (227/137 g) konservananassi rattaid
-
50 gvõid
-
0.8 dlfariinsuhkrut
-
1laimi koor
Valmistamisjuhend
Sulata taignaplaadid. Aseta kolm plaati kõrvuti, veidi üksteise peale. Aseta neljas horisontaalselt plaadirea alla. Suru taignaplaadid korralikult kokku nelinurkseks ja rulli õrnalt suurmaks plaadiks. Tee noaga nurgad ümaraks. Kurna ananassiviilud. Kuumuta või ja suhkur malmpannil, kuni suhkur hakkab karamellistuma. Tõsta pann jahtuma. Lisa pannile ananassiviilud ja maitsesta pestud laimi riivitud koorega. Tõsta taigen taignarulli abil panni peale. Küpseta ahjus 225 kraadi juures umbes 15 minutit. Lase jahtuda. Pööra pirukas ümber serveerimiskandikule.