
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Aedviljapannkook
6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Pannkook võib olla ka soolane. Suus sulav aedviljapannkook sobib supi kõrvale või õhtuooteks.
Koostisosad
-
100 gmargariini
-
8 dlpiima
-
3kanamuna
-
4 dlnisujahu
-
1 tlküpsetuspulbrit
-
1 tlmajoraani
-
0.5 tlsoola
-
50 glehtkapsast
-
1suvikõrvits
-
2 dlriivjuustu
Valmistamisjuhend
Sulata margariin ja lase pisut jahtuda. Sega kausis kokku pool piimast ja munad. Sega jahu hulka küpsetuspulber ja maitseained. Lisa jahu muna-piimasegule. Sega hulka ülejäänud piim ja margariin. Rebi lehtkapsa paksud rootsud ära ja haki lehed peeneks. Riivi suvikõrvits jämeda riiviga. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud kõrge äärega ahjupannile. Kata tainas aedvilja ja riivjuustuga. Küpseta pannkooki ahjus 225 kraadi juures 20–25 minutit.