Liigitus
Aedviljaomlett halloumi\'ga
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Halloumi juust sobib mitmesugustesse roogadesse. Selle omleti täidiseks on jämedalt riivitud halloumi\' ning porgandit, paprikat ja murulauku. Omlett sobib hästi näiteks lõunasöögiks või õhtuooteks.
Koostisosad
-
5kanamuna
-
4 slpiima, koort või vett
-
purustatud valget pipart
- Praadimiseks:
-
õli
- Täidis:
-
150 ghalloumi juustu
-
1väike porgand
-
0.5punast paprikat
-
2 slpeenestatud murulauku
Valmistamisjuhend
Sega kausis mune ja vedelikku, kuni munade struktuur laguneb. Maitsesta valge pipraga.
Valmista täidis. Riivi halloumi jämeda riiviga. Koori ja riivi porgand. Peenesta paprika. Soojenda pann ja lisa tilk õli. Vala omletisegu pannile ja lase pisut keskmisel kuumusel küpseda. Tõmba omletti puulabidaga servade poolt pisut keskele, kuni munasegu on pisut hüübinud. Puista täidise ained omleti poolküpsele pinnale.
Küpseta omletti umbes 5 minutit ja lõpuks lase veel korraks kaane all hüübida. Eemalda kaas, pane taldrik panni peale ja kummuta omlett taldrikule. Lase omletil taldrikult teistpidi pannile valguda ja küpseta veel mõni minut. Serveeri kohe soojalt.