Aedviljaomlett halloumi\'ga
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Suhkruvaba, Juur- ja köögiviljad, Muna

Aedviljaomlett halloumi\'ga

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Halloumi juust sobib mitmesugustesse roogadesse. Selle omleti täidiseks on jämedalt riivitud halloumi\' ning porgandit, paprikat ja murulauku. Omlett sobib hästi näiteks lõunasöögiks või õhtuooteks.

Lisa

Koostisosad

  • 5
    kanamuna
  • 4 sl
    piima, koort või vett
  • purustatud valget pipart
  • Praadimiseks:
  • õli
  • Täidis:
  • 150 g
    halloumi juustu
  • 1
    väike porgand
  • 0.5
    punast paprikat
  • 2 sl
    peenestatud murulauku
 

Valmistamisjuhend

Sega kausis mune ja vedelikku, kuni munade struktuur laguneb. Maitsesta valge pipraga.

Valmista täidis. Riivi halloumi jämeda riiviga. Koori ja riivi porgand. Peenesta paprika. Soojenda pann ja lisa tilk õli. Vala omletisegu pannile ja lase pisut keskmisel kuumusel küpseda. Tõmba omletti puulabidaga servade poolt pisut keskele, kuni munasegu on pisut hüübinud. Puista täidise ained omleti poolküpsele pinnale.

Küpseta omletti umbes 5 minutit ja lõpuks lase veel korraks kaane all hüübida. Eemalda kaas, pane taldrik panni peale ja kummuta omlett taldrikule. Lase omletil taldrikult teistpidi pannile valguda ja küpseta veel mõni minut. Serveeri kohe soojalt.