Aedvilja-põrsavokk
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Jaanid, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Suvi, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Grill

Aedvilja-põrsavokk

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Ribadeks lõigatud aedviljadest ja mõnusatest maitseainetest – tšilli, ingver ja küüslauk – saab lihtsa ja maitsva voki. Paku koos riisi või nuudlitega.

Lisa

Koostisosad

  • 1 l
    ribadeks lõigatud aedvilju (nt porgandit, paprikat, kapsast, sibulat, suvikõrvitsat, tšillit)
  • 1 sl
    peenestatud küüslauku
  • 1 sl
    peenestatud ingverit
  • 350 g
    põrsaliha ribasid
  • 3 sl
    õli
  • 1 dl
    magusat tšillikastet
  • 0.5 dl
    sojakastet
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 0.5 tl
    soola
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta küüslauku ja ingverit pisut õlis. Lisa aedviljad ja küpseta segades kahes jaos peaaegu küpseks.

Tõsta aedviljad vokkpannilt ära. Lisa õli ja prae põrsaliha ribad küpseks. Kalla pannile tšillikaste ja sojakaste. Maitsesta soola ja pipraga. Sega aedviljad liha hulka ja kuumuta kiiresti läbi. Paku lisaks riisi või nuudleid.