
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Aedvilja-põrsavokk
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Ribadeks lõigatud aedviljadest ja mõnusatest maitseainetest – tšilli, ingver ja küüslauk – saab lihtsa ja maitsva voki. Paku koos riisi või nuudlitega.
Koostisosad
-
1 lribadeks lõigatud aedvilju (nt porgandit, paprikat, kapsast, sibulat, suvikõrvitsat, tšillit)
-
1 slpeenestatud küüslauku
-
1 slpeenestatud ingverit
-
350 gpõrsaliha ribasid
-
3 slõli
-
1 dlmagusat tšillikastet
-
0.5 dlsojakastet
-
0.5 tlmusta pipart
-
0.5 tlsoola
Valmistamisjuhend
Kuumuta küüslauku ja ingverit pisut õlis. Lisa aedviljad ja küpseta segades kahes jaos peaaegu küpseks.
Tõsta aedviljad vokkpannilt ära. Lisa õli ja prae põrsaliha ribad küpseks. Kalla pannile tšillikaste ja sojakaste. Maitsesta soola ja pipraga. Sega aedviljad liha hulka ja kuumuta kiiresti läbi. Paku lisaks riisi või nuudleid.