Aasiapärane veisefilee
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Aasia, Veiseliha, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Jaanid, Keskmine valmistusaeg, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Grill

Aasiapärane veisefilee

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    veise välisfileed
  • 1 sl
    rapsiõli
  • Maitsesegu:
  • 2 tl
    vürtsköömneid
  • 2 tl
    paprikapulbrit
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • 0.5 tl
    kurkumit
  • 0.5 tl
    Cayenne'i pipart
  • 2
    küüslauguküünt
 

Valmistamisjuhend

Eemalda fileelt kelme. Kuivata liha köögipaberiga ja määri lihapind õliga. Küpseta fileed umbes 10 minutit kuumal grillil või grillpannil, vahepeal keerates. Sega kokku maitsesegu koostisained ja laota segu ühtlaselt tööpinnale. Pööra fileed maitsesegus ja suru filee kõige paksemasse kohta lihatermomeeter.

Vähenda grilli kuumust ning tõsta filee grillalusel ülemisele restile küpsema, kuni lihatermomeeter näitab 56–58 kraadi. Tõsta filee ahjuvormi ja kata fooliumiga. Lase 15 minutit tõmmata. Lõika viiludeks ja paku juurde nt pitaleiba ja aedvilja.