
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
800 gveise välisfileed
-
1 slrapsiõli
- Maitsesegu:
-
2 tlvürtsköömneid
-
2 tlpaprikapulbrit
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
-
0.5 tlkurkumit
-
0.5 tlCayenne'i pipart
-
2küüslauguküünt
Valmistamisjuhend
Eemalda fileelt kelme. Kuivata liha köögipaberiga ja määri lihapind õliga. Küpseta fileed umbes 10 minutit kuumal grillil või grillpannil, vahepeal keerates. Sega kokku maitsesegu koostisained ja laota segu ühtlaselt tööpinnale. Pööra fileed maitsesegus ja suru filee kõige paksemasse kohta lihatermomeeter.
Vähenda grilli kuumust ning tõsta filee grillalusel ülemisele restile küpsema, kuni lihatermomeeter näitab 56–58 kraadi. Tõsta filee ahjuvormi ja kata fooliumiga. Lase 15 minutit tõmmata. Lõika viiludeks ja paku juurde nt pitaleiba ja aedvilja.