Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Soja-graavilõhe ja wasabi majonees
4 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada
” Sojakaste ja wasabi-majonees annavad graavilõhele aromaatsust.
Koostisosad
-
500 glõhefilee keskmist tükki
-
1.5 tlsoola
-
1.5 tlsuhkrut
-
0.5 dlJaapani sojakastet
- Lisaks:
-
2 slseesamiseemneid
- Wasabi-majonees:
-
1 dlmajoneesi
-
1 slwasabi-pastat
Valmistamisjuhend
Eemalda lõhefileest luud. Puista filee peale sool ja suhkur. Pane filee tugevasse külmutuskotti ja vala kotti ka sojakaste. Sulge külmutuskott hoolikalt. Lase fileel raskuse all vähemalt 6 tundi või hommikuni maitsestuda.
Pühi filee pind kuivaks ja eemalda nahk. Lõika filee pikkupidi kaheks. Vajuta fileetükid üht serva pidi seesamiseemnetesse. Lõika lõhetükid umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks. Sega kokku wasabi-majoneesi koostisained ja paku majoneesi lõhetükkide juurde