Õlles hautatud põrsafilee
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Munavaba, Lihtne valmistada, Varu aega, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Õlles hautatud põrsafilee

6 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 750 g
    õhukesi põrsafileetükke
  • 1 sl
    õli
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1
    pudel (33 cl) õlut
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • 1 sl
    ketšupit
  • 1 sl
    sinepit
  • 2.5 sl
    crème fraîche´i
  • 1 tl
    tšillipastat
 

Valmistamisjuhend

Tee fileetükkide rasvaservadesse noaga sisselõikeid, et liha küpsetamisel rulli ei tõmbaks. Pruunista fileesid mõlemalt poolt õlis. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta lihatükid ahjuvormi. Kalla õlu pannile ja sega hulka ülejäänud koostisained. Lase keema tõusta, et segu ühtlustuks. Kalla leem lihatükkidele ja küpseta 175-kraadises ahjus tund aega.