
Liigitus
Koostisosad
-
2väikest baklažaani
-
1 tlsoola
-
oliiviõli
-
2tomatit
-
200 ghalloumi't
-
8suurt basiilikulehte
-
musta pipart
- Tzatziki:
-
2 dlmaitsestamata jogurtit
-
0.5kurki
-
1purustatud küüslauguküüs
-
0.5 tlsoola
-
0.2 tlpipart
-
3 slhakitud tilli
Valmistamisjuhend
Lõika baklažaanid pikkupidi viiludeks. Raputa viiludele soola ja lase vedelikul baklažaanidest umbes 1/2 tundi välja imbuda. Vajuta viilud köögipaberiga kuivaks. Pintselda viilud mõlemalt poolt õliga ja küpseta pehmeks kas grilli või grillpannil. Lõika tomatid sektoriteks ja halloumi tükkideks.
Pane tomatisektorid, juustutükk ja basiilikuleht baklažaaniviilude ühte otsa. Keera rulli ja kinnita kokteiltikkudega. Kumuta rulle kas grillil keskmisel kuumusel või 200-kraadises ahjus.
Riivi kurk ja suru liigne vedelik välja. Sega riivkurk jogurti hulka. Maitsesta purustatud küüslaugu, tilli, soola ja pipraga. Paku tzatzikit kuumade baklažaanirullide kõrvale.