Borš
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Eesti, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab mett, Läti, Poola, Vene, Leedu, Pearoog

Borš

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    peakapsast
  • 2
    peeti
  • 3
    porgandit
  • 1
    värske pastinaak
  • 1.5 l
    vett
  • 2
    aedviljapuljongikuubikut
  • 2 sl
    tumedat palsamiveiniäädikat
  • 1 purk
    hapukoort
  • 2 sl
    vedelat mett
  • 1 dl
    tükeldatud konserv- või soolakurki
 

Valmistamisjuhend

Loputa kapsas ja lõika ribadeks. Pese ja koori peedid ning riivi jämeda riiviga. Koori ja viiluta porgandid ja pastinaak.

Lase vesi potis keema ja lisa puljongikuubikud, tükeldatud aedviljad ja palsamiveiniäädikas. Keeda kaane all umbes 20 minutit või seni, kuni aedviljad on valmis. Maitse.

Paku juurde hapukoort, mett ja konservkurgikuubikuid.