Kreveti-herne-bruschetta\'d
Meeldib
2 2
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab teravilja, Sisaldab mereande, Koorikloomad, Eelroog

Kreveti-herne-bruschetta\'d

16 tükki
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Külmutatud hernestest saab hõlpsalt maitsvalt bruschetta-katte. Viimistle bruschetta\'d krevettidega. Paku neid toitvaid saiu eelroaks või kohvilaua soolaseks suupisteks.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    sai
  • 0.5 dl
    oliiviõli
  • Hernemääre:
  • 1 pakk
    (200 g) külmutatud herneid
  • 2 sl
    oliiviõli
  • 2 sl
    peenestatud münti
  • 0.5
    laimi riivitud koor ja mahl
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • 300 g
    kooritud krevette
  • 0.5
    laimi mahl
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Sulata krevetid. Valmista määre. Keeda herneid paar minutit. Loputa sõelas külma veega ja nõruta. Kalla kaussi ja lisa ülejäänud koostisained. Püreesta saumikseriga nii, et püreesse jääb pisut hernetükke.

Lõika sai 16 väikeseks viiluks ja pintselda need õliga. Küpseta 225-kraadises ahjus, kuni need on kuldpruunid.

Nõruta krevetid ning maitsesta laimimahla, soola ja pipraga. Tõsta saiaviiludele määret ja lisa peale krevette.