
Liigitus
Koostisosad
-
100 gmargariini
-
4 dlpiima
-
6 dlnisujahu
-
4 dlmaisijahu
-
2 tlküpsetuspulbrit
-
1 tlsoola
-
1kanamuna
- Täidis:
-
2keedetud kanamuna
-
tükk porrulauku
-
1 slõli
-
2küüslauguküünt
-
200 gtoorjuustu
-
3 slpeenestatud tilli
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1 pakk(150 g) külmsuitsuforelli
- Määrimiseks:
-
1kanamuna
Valmistamisjuhend
Sulata rasvaine ja sega hulka piim. Tõsta jahtuma. Sega omavahel kuivained ja lisa need rasvaine-piimasegule. Lisa kanamuna ja sega tainaks. Keera tainas toidukilesse ja tõsta külmkappi.
Koori kanamunad ja purusta kahvliga. Tükelda porrulauk ja kuumuta õlis. Pressi hulka küüslauguküüned. Lase jahtuda.
Sega toorjuust pehmemaks ning lisa juurde kanamunad, porrusegu ja hakitud till. Maitsesta kergelt.
Jaga tainas kolmeks osaks. Jaga iga tükk omakorda kümneks. Rulli tükid õhukesteks ketasteks (läbimõõt 10–12 cm). Tõsta iga ketta keskele umbes supilusikatäis täidist ja tükike forelli. Voldi ketas kaheks ja pigista servad kinni.
Määri pirukad lahtiklopitud munaga. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 15 minutit.