Grillitud fileepihvid ja tomatisalsa
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Grill, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Jaanid, Sisaldab veiseliha, Sisaldab liha, Veiseliha, Pearoog

Grillitud fileepihvid ja tomatisalsa

4 portsjonit

Lisa

Koostisosad

  • 4
    (à 150 g) looma fileepihvi
  • 1 sl
    rapsiõli
  • meresoolahelbeid
  • purustatud musta pipart
  • Tomatisalsa:
  • 3
    tomatit
  • 1
    värske kurk
  • 1.5
    küüslauguküünt
  • 0.5 dl
    hakitud värsket basiilikut
  • 0.5 dl
    hakitud värsket tilli
  • 0.5 dl
    oliiviõli
  • 1 sl
    tumedat palsamiveiniäädikat
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Tõsta liha umbes tund enne praadimist toasooja. Valmista salsa. Loputa tomatid, eemalda varred ja kui soovid, siis ka seemned. Loputa ja koori kurk. Lõika tomatid ja kurk kuubikuteks. Koori ja haki küüslauguküüned. Tõsta tomati- ja kurgikuubikud koos küüslauguga kaussi. Lisa ürdid, õli, äädikas, sool ja pipar. Lase salsal toasoojas umbes pool tundi maitsestuda või pane külmikusse.

Vajuta pihvid pisut õhemaks. Pintselda liha pinnale õli. Grilli pihve kuumal grillil 2–3 minutit mõlemalt poolt, kuni pind saab kauni värvi. Maitsesta soola ja pipraga. Paku juurde tomatisalsat.