Meeldib
3
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Forellisupp
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Magushapule kalasupile annavad uut moodi maitse konservkurk ja mesi.
Koostisosad
-
1.5sibulat
-
2 slvõid või õli
-
2konservkurki
-
1värske suvikõrvits
-
2.5küüslauguküünt
-
1 lvett
-
4aedviljapuljongikuubikut
-
2.5 dlköögikoort
-
1 slmett
-
400 gvikerforelli fileed
-
purustatud musta pipart
-
kimp värsket tilli
Valmistamisjuhend
Peenesta sibulad. Lõika konservkurgid ja suvikõrvits ribadeks. Kuumuta hakitud sibulat suures potis. Lisa vesi ja aedviljapuljongikuubikud. Lase keema tõusta. Lisa kurk, koor ja mesi. Keeda umbes 5 minutit. Kontrolli, kas maitse on magushapu. Lõika forell 2 cm viiludeks ja eemalda nahk. Lase supil vahetult enne serveerimist keema tõusta. Lisa forell ja suvikõrvits. Ära keeda, vaid tõsta pliidilt ja lase järelsoojuses küpseda. Maitsesta tilliga.