Bostoni sai spinati ja juustuga
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Keskmine raskusaste, Varu aega, Lastepidu, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Eelroog

Bostoni sai spinati ja juustuga

20 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Soolane Bostoni sai sobib ka külalistele pakkumiseks. Paku suus sulavat spinati-juustusaia supi juurde või õhtusöögi kõrvale.

Lisa

Koostisosad

  • 2.5 dl
    piima
  • 25 g
    pärmi
  • 1 sl
    suhkrut
  • 1 tl
    soola
  • 8 dl
    saiajahu
  • 75 g
    margariini
  • Täidis:
  • 200 g
    värsket spinatit
  • 1 dl
    tükeldatud päikesekuivatatud tomateid
  • 150 g
    riivitud mozzarella't
  • veidi
    soola
  • veidi
    purustatud musta pipart
  • Määrimiseks:
  • 1
    kanamuna
 

Valmistamisjuhend

Soojenda piim käesoojaks. Lahusta piimas pärm. Lisa suhkur, sool ja osa jahust ning sega ühtlaseks. Lisa pehme margariin ja ülejäänud jahu. Sõtku sitkeks tainaks. Lase tainal rätiku all soojas kohas kahekordseks kerkida. Rulli tainas õhukeseks nelinurkseks leheks. Eemalda spinati jämedad leherootsud. Lase spinat kuumas vees korraks keema ja loputa külma veega. Pigista kuivaks. Laota spinatilehed, tomatitükid ja riivjuust tainale. Maitsesta. Keera tainas rulli. Lõika rull üheksaks tükiks. Vooderda lahtikäiva põhjaga vorm (läbimõõt 24–26 cm) küpsetuspaberiga. Pane rullitükid, lõikepind ülespoole, vormi, jäta tükkide vahele ruumi. Kata rätikuga ja lase 20 minutit kerkida. Määri pind munaga. Küpseta ahju alumises osas 200 kraadi juures umbes 30 minutit.