
Liigitus
Soojad karaskivõileivad
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Väikestest karaskitest saab hõlpsasti teha pitsa moodi sooje võileibu. Pane leibadele kas mango-tuunikalatäidist või salaami-singitäidist.
Koostisosad
-
8väikest ümmargust karaskit
- Mango-tuunikalatäidis:
-
1 purk(425/225 g) mangokonservi
-
2 purki(185/150 g) tuunikala õlis
-
0.5 tljahvatatud koriandrit
-
100 gtugevamaitselist riivjuustu
-
värsket basiilikut
- Salaami-singitäidis:
-
4 slpasseeritud tomatit
-
100 gsuitsu- või võileivasinki
-
100 gõhukesi salaamiviile
-
1 tlkuivatatud tüümiani
-
100 griivjuustu
Valmistamisjuhend
Tõsta karaskid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pane karaskitele kas mango-tuunikalatäidist või salaami-singitäidist. Nõruta mango ja lõika kuubikuteks. Tõsta karaskitele mangokuubikuid. Nõruta tuunikala ja peenesta see kahvliga. Tõsta tuunikala mango peale. Lisa pisut koriandrit ja raputa peale riivjuustu. Või siis: määri karaskitele esmalt passeeritud tomatit. Lõika sink ribadeks ja tõsta karaskitele. Lisa salaamiviilud. Raputa peale tüümiani ja riivjuustu.
Küpseta karaskeid 250-kraadises ahjus kas ülemisel restil või grillfunktsioonil paar minutit, kuni juust on sulanud. Kaunista basiilikuga.