Boršipada
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Vene, Pearoog

Boršipada

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    põrsalihaviile
  • 1 sl
    õli
  • 1
    suur sibul
  • 4 dl
    aedviljapuljongit
  • 1 tl
    soola
  • 1 sl
    punase veini äädikat
  • 1 tl
    musta pipart
  • 1
    loorberileht
  • 500 g
    peakapsast
  • 2
    punapeeti
  • 2 sl
    crème fraîche´i
  • 2 sl
    hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Pruunista põrsaliha kuumal pannil õli sees. Lisa viilutatud sibul, aedviljapuljong ja maitseained. Hauta kaane all 20 minutit. Lisa õhukeseks viilutatud kapsas ja peet. Lase haududa veel umbes 45 minutit. Lisa lõpuks crème fraîche. Raputa vahetult enne serveerimist pinnale hakitud peterselli.