Ingveripirnid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Puuviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Hoidised, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab tsitruseid

Ingveripirnid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 4
    pirni
  • 1 l
    õunamahla
  • 1
    sidruni mahl
  • 2.5
    sidrunikoore viile
  • veidi safranit
  • 25 g
    ingverit
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda pirnid. Koori ingver ja lõika õhukesteks viiludeks. Lõika sidrunikoorest koorimisnoaga paar õhukest viilu, mis lähevad leeme maitsestamiseks. Doseeri potti mahl ja suhkur. Lisa sidrunimahl, kooreviilud ja ingveriviilud. Lase leemel vaikselt 5-10 minutit keeda. Lisa veidi safranit ja pirnid. Hauta pirnid pehmeks. Hautamisaeg sõltub nii pirnide suurusest kui ka küpsusest. Kontrolli pirne esimest korda peale 10 minutit hautamist. Lase pirnidel oma leemes jahtuda. Serveeri magustoiduna vahukoore või juustudega.