Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Tomati-anšoovisepasta
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Pasta puttanesca ehk tomati-anšoovisepastat on lihtne teha ka koduköögis. Võta maitse järgi kas tagliatelle\'t või spagette. Raputa pastaroa pinnale lõpuks hakitud peterselli ja riivitud parmesani.
Koostisosad
-
350 gtagliatelle't või spagette
-
250 gkirsstomateid
-
1suur sibul
-
3küüslauguküünt
-
7anšoovisefileed
-
2.5 sloliiviõli
-
0.5 tltšillimaitseainete segu või hakitud tšillit
-
1 dlkivita oliive
-
musta pipart
-
3 slhakitud peterselli
-
riivitud parmesani
Valmistamisjuhend
Poolita tomatid. Tükelda sibul. Tükelda anšoovisefileed. Kuumuta haudepotis õli. Kuumuta sibul õlis pehmeks. Lisa tšilli, tomatid ja anšoovised. Kuumuta veidi, segades.
Keeda pasta pakendil oleva õpetuse järgi. Sega hulka oliivid ja tomati-anšoovisesegu. Maitsesta musta pipraga. Puista peale hakitud peterselli ja riivitud parmesani.