Tšilli-šokolaadivaht
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Lihavõtted, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Uus aasta, Sõbrapäev, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi

Tšilli-šokolaadivaht

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Kirglikest maitsetest pakatav tšilli-šokolaadivaht sisaldab tumedat šokolaadi, tšillit ja mascarponet. Vaevata valmiv maius sobib erilisel hetkel kallima üllatamiseks. Serveeri ananassi või mõne meelepärase puuviljaga.

Lisa

Koostisosad

  • 50 g
    tumedat šokolaadi
  • näputäis cayenne'i pipart
  • näputäis jahvatatud kaneeli
  • 2 dl
    vahukoort
  • 1 karp
    (250 g) mascarpone juustu
  • 4 sl
    tuhksuhkrut
  • Lisaks:
  • 1
    ananassikonserv
  • väike jupp punast tšillit
 

Valmistamisjuhend

Tükelda šokolaad, lisa sellele cayenne pulber ja kaneel ning sulata šokolaad mikrolaineahjus või veevannis. Vahusta koor. Hõõru teises kausis mascarpone tuhksuhkruga kohevaks. Tõsta kokku mascarpone ja soe šokolaad ning sega ühtlaseks.

Lisa lusikatäis vahukoort ja sega ühtlaseks. Lisa ülejäänud vahukoor ning sega kergelt kokku. Tõsta vaht lusika või koogipritsiga klaasidesse ning peenesta kaunistuseks tšillit. Serveeri ananassitükkide või muu meelepärase puuviljaga.