Piprane põrsalihakaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Piprane põrsalihakaste

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    põrsaliha ribasid
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 1 pakk
    (100 g) musta pipra toorjuustu
  • 1 dl
    koort
  • 1.5 dl
    lihapuljongit
  • 1 sl
    sojakastet
  • suhkrut
  • soola
 

Valmistamisjuhend

Koori ja peenesta sibul. Pruunista liharibad pannil õlis. Pruunistamise lõpupoole lisa hulka sibulad ja sega läbi. Lisa toorjuust, koor, lihapuljong ja maitseained. Lase kastmel kaane all mõõdukal temperatuuril vähemalt 15 minutit keeda.