Tootekirjeldus
Valmistatakse külmununa. Kastrulis. Valage külmunud rohelised maheoad kastrulisse, milles on vajalik kogus keeva vett, ja lisage maitse järgi soola. Oad ei tohi olla üleni veega kaetud. Laske ubadel keema tõusta ja keetke 2–3 minutit madalal kuumusel. Ärge laske ubadel liiga kaua keeda, muidu pole need enam rabedad. Mikrolaineahjus. Valage u pool paki sisust kuumakindlasse nõusse, milles on 1 sl vett. Raputage peale maitse järgi soola ja katke kaanega. Kuumutage ube u 5½ minutit võimsusel 750 W. Segage u 3 minuti pärast. Suurem kogus on soovitatav valmistada kastrulis.
Koostisosad
Extra fine kvaliteediga terved rohelised maheoad. Blanšeeritud. Roheliste ubade päritoluriik on Holland ja/või Saksamaa.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 164 kJ / 39 kcal |
Rasvad | 0,4 g |
Küllastunud rasvhapped | 0 g |
Süsivesikud | 5 g |
Suhkrud | 1,2 g |
Kiudained | 3,6 g |
Valgud | 2 g |
Soola (%) | 0,01 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.