Tootekirjeldus
UUDISTOODE! Üks ideaalse maitse ja tekstuuriga mahlakas triibulihast valmistatud šašlõkk punases äädikamarinaadis. Säilitada jahedas Enne tarbimist kuumtöötle sisetemperatuurini vähemalt 75 °C. Valmistamisviis: eemalda pakend ja grilli väligrillil keskmisel kuumusel umbes 25 minutit või küpseta ahjus 180 °C juures umbes 30 minutit..
Koostisosad
seaküljeliha kamarata (83%), sibul, tomatipasta, suhkur, vesi, taimne õli (raps), sool, äädikas, vürtsid, invertsuhkrusiirup, lõhna- ja maitseained, maitsetaimed.
Päritolumaa
Eesti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 452 kJ / 108 kcal |
Rasvad | 1,7 g |
Küllastunud rasvhapped | 0,6 g |
Süsivesikud | 1,3 g |
Suhkrud | 0,9 g |
Valgud | 22 g |
Soola (%) | 1,4 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.