Muna-spinatipirukad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Suhkruvaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Eelroog, Pearoog

Muna-spinatipirukad

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsvad vorstiga muna-spinatipirukad saavad ahjus kähku valmis ja sobivad hästi lõunaooteks või õhtuks.

Lisa

Koostisosad

  • 50 g
    salaamit või muud toorvorsti
  • 250 g
    värsket spinatit
  • 1
    sibul
  • 0.5 sl
    õli
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • 0.5 dl
    koort
  • 4 sl
    riivjuustu
  • 4
    kanamuna
 

Valmistamisjuhend

Määri õliga 4 väikest vormi või 1 suur vorm. Lõika salaami või kuivatatud vorst väikesteks tükkideks. Blanšeeri spinatit minut aega keevas vees. Loputa sõelas külma vee all. Pigista kuivaks.

Haki sibul ning kuumuta see pannil õlis pehmeks. Pane spinat ja sibul ahjuvormide põhja. Maitsesta soola ja pipraga, vala peale koor. Raputa pinnale vorstitükid ja riivjuust.

Tee spinatisse väikesed lohud ja löö neisse lahti munad. Maitsesta munad soola ja pipraga. Küpseta vorme 190-kraadises ahjus 12–15 minutit, kuni munavalge on peaaegu hüübinud. Munakollane võib jääda vedelaks.