Mandlikattega lillkapsas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Juur- ja köögiviljad, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Eelroog

Mandlikattega lillkapsas

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    lillkapsast
  • Mandli-juustukaste:
  • 50 g
    margariini
  • 2 sl
    nisujahu
  • 3 dl
    mandlijooki
  • 2 dl
    riivitud Emmentali juustu (nt musta sildiga)
  • Peale:
  • 1 dl
    mandlilaaste
 

Valmistamisjuhend

Keeda tervet lillkapsast soolaga maitsestatud vees 15 minutit. Kurna. Sulata teflonkastrulis margariin. Lisa jahu ja sega pisut. Lisa mandlijook kahes osas, vahepeal keema lastes ja kogu aeg segades. Lisa pool riivjuustust. Lase keema tõusta ja sega ühtlaseks. Tõsta lillkapsas ahjuvormi. Vala peale juustukaste ja raputa pinnale ülejäänud riivjuust. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 20–25 minutit või kuni pind on pruunikas. Rösti mandlilaastud kuival pannil kuldpruuniks ja raputa lillkapsavormi peale.