Liigitus
Krõbedad suvikõrvitsakangid
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Suvikõrvitsast saab maitsva kõhutäie! Krõbedaid suvikõrvitsakange on mõnus pakkuda näiteks õhtusel koosviibimisel. Paku juurde maitsestatud majoneesi.
Koostisosad
-
2(500 g) väikest suvikõrvitsat
-
1kanamuna
-
0.5 dlpiima
-
1 dlriivitud parmesani
-
1 dlriivsaia
-
soolahelbeid
Valmistamisjuhend
Lõika suvikõrvitsad tubli sentimeetri paksusteks kangideks. Sega supitaldrikus kokku piim ja muna. Sega riivsaia hulka riivitud parmesan. Kasta suvikõrvitsakangid esmalt muna-piimasegusse ja seejärel pööra neid riivsaia-juustusegus. Pane kangid õliga määritud ahjuvormi või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpseta 225-kraadises ahjus 15–20 minutit. Raputa peale pisut soola. Paku kange toidulisandina või näputoiduna nt küüslaugu ja maitsetaimedega maitsestatud majoneesiga.