Krõbedad suvikõrvitsakangid
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Suhkruvaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Eelroog

Krõbedad suvikõrvitsakangid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Suvikõrvitsast saab maitsva kõhutäie! Krõbedaid suvikõrvitsakange on mõnus pakkuda näiteks õhtusel koosviibimisel. Paku juurde maitsestatud majoneesi.

Lisa

Koostisosad

  • 2
    (500 g) väikest suvikõrvitsat
  • 1
    kanamuna
  • 0.5 dl
    piima
  • 1 dl
    riivitud parmesani
  • 1 dl
    riivsaia
  • soolahelbeid
 

Valmistamisjuhend

Lõika suvikõrvitsad tubli sentimeetri paksusteks kangideks. Sega supitaldrikus kokku piim ja muna. Sega riivsaia hulka riivitud parmesan. Kasta suvikõrvitsakangid esmalt muna-piimasegusse ja seejärel pööra neid riivsaia-juustusegus. Pane kangid õliga määritud ahjuvormi või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Küpseta 225-kraadises ahjus 15–20 minutit. Raputa peale pisut soola. Paku kange toidulisandina või näputoiduna nt küüslaugu ja maitsetaimedega maitsestatud majoneesiga.