Liigitus
Kiire kimchi
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste
” Kimchi on Koreast pärit, Hiina kapsast valmistatud taimetoit. Traditsiooniliselt tehakse seda hapendades, kuid kimchi\'t saab teha ka keetes. Paku kimchi\'t näiteks põrsaliha juurde.
Koostisosad
-
0.5(u 500 g) Hiina kapsast
-
2 lvett
-
2 sljämedat meresoola
-
2 slsuhkrut
- Maitsesegu:
-
jupp vrsket ingverit
-
2küüslauguküünt
-
2 slvett
-
1 slvalge veini äädikat
-
1 sltomatipastat
-
1 tltšillipipart
Valmistamisjuhend
Loputa Hiina kapsas ja eemalda varreots. Lõika põikipidi õhukesteks viiludeks. Lase kastrulis keema soola ja suhkruga segatud vesi, lisa juurde Hiina kapsas. Keeda minut aega. Vala Hiina kapsas sõelale, lase nõrguda ja maha jahtuda.
Koori ja riivi ingver ja küüslauguküüned. Sega kausis kokku maitsesegu koostisained ja lisa hulka Hiina kapsas. Enne serveerimist lase umbes pool tundi külmikus maitsestuda.
Nõuanne: Kuivatatud tšillipulbrid ja tšillipiprad erinevad tulisuse poolest. Lisa tšillit vähehaaval, vahepeal maitstes.