Kiire kimchi
Meeldib
6 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Aasia, Eelroog

Kiire kimchi

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Kimchi on Koreast pärit, Hiina kapsast valmistatud taimetoit. Traditsiooniliselt tehakse seda hapendades, kuid kimchi\'t saab teha ka keetes. Paku kimchi\'t näiteks põrsaliha juurde.

Lisa

Koostisosad

  • 0.5
    (u 500 g) Hiina kapsast
  • 2 l
    vett
  • 2 sl
    jämedat meresoola
  • 2 sl
    suhkrut
  • Maitsesegu:
  • jupp vrsket ingverit
  • 2
    küüslauguküünt
  • 2 sl
    vett
  • 1 sl
    valge veini äädikat
  • 1 sl
    tomatipastat
  • 1 tl
    tšillipipart
 

Valmistamisjuhend

Loputa Hiina kapsas ja eemalda varreots. Lõika põikipidi õhukesteks viiludeks. Lase kastrulis keema soola ja suhkruga segatud vesi, lisa juurde Hiina kapsas. Keeda minut aega. Vala Hiina kapsas sõelale, lase nõrguda ja maha jahtuda.

Koori ja riivi ingver ja küüslauguküüned. Sega kausis kokku maitsesegu koostisained ja lisa hulka Hiina kapsas. Enne serveerimist lase umbes pool tundi külmikus maitsestuda.

Nõuanne: Kuivatatud tšillipulbrid ja tšillipiprad erinevad tulisuse poolest. Lisa tšillit vähehaaval, vahepeal maitstes.