Idamaine porgandi-odrapasteet
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Varu aega, Sisaldab teravilja, Sisaldab muna, Sisaldab tsitruseid, Aasia, Eelroog

Idamaine porgandi-odrapasteet

10 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    porgandeid
  • 2 dl
    purustatud eelküpsetatud odrakruupe
  • 1 sl
    riivitud ingverit
  • 3
    kanamuna
  • 1 dl
    kookoskoort
  • 1
    laimi riivitud koor
  • 1 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda porgandid. Keeda need väheses vees küpseks. Keeda odrakruubid pakendi õpetuse järgi.

Nõruta porgandid ja püreesta koos riivitud ingveriga. Nõruta odrakruubid. Lase porgandil ja kruupidel pisut jahtuda. Sega kokku porgandipüree, keedetud oder ja munad. Sega hulka kookoskoor, riivitud laimikoor ja maitseained.

Määri kandiline leivavorm (1,5 l) õliga ja vooderda küpsetuspaberi ribadega. Kalla segu vormi ja küpseta 175-kraadise ahju alumises osas umbes 50 minutit. Enne vormist välja kummutamist lase pasteedil vormis pisut jahtuda, et see tahkemaks muutuks. Lõika tükkideks.