Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
500 gporgandeid
-
2 dlpurustatud eelküpsetatud odrakruupe
-
1 slriivitud ingverit
-
3kanamuna
-
1 dlkookoskoort
-
1laimi riivitud koor
-
1 tlsoola
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Koori ja tükelda porgandid. Keeda need väheses vees küpseks. Keeda odrakruubid pakendi õpetuse järgi.
Nõruta porgandid ja püreesta koos riivitud ingveriga. Nõruta odrakruubid. Lase porgandil ja kruupidel pisut jahtuda. Sega kokku porgandipüree, keedetud oder ja munad. Sega hulka kookoskoor, riivitud laimikoor ja maitseained.
Määri kandiline leivavorm (1,5 l) õliga ja vooderda küpsetuspaberi ribadega. Kalla segu vormi ja küpseta 175-kraadise ahju alumises osas umbes 50 minutit. Enne vormist välja kummutamist lase pasteedil vormis pisut jahtuda, et see tahkemaks muutuks. Lõika tükkideks.