Hernesupp vastlapäevaks
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Eesti, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Läti, Poola, Vene

Hernesupp vastlapäevaks

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    kuivatatud herneid või 250 g eelkeedetud kiirherneid
  • 120 g
    peekonit
  • 1
    väikese porrulaugu valge osa
  • 1
    väike porgand
  • 1.5 l
    vett
  • (½ lihapuljongikuubikut)
  • valget pipart
  • kuivatatud basiilikut
  • kuivatatud salveid
  • praadimiseks õli
 

Valmistamisjuhend

Leota herneid vastavalt pakendil toodud juhistele. Koori porgand ja pese porrulauk. Haki porgand, porrulauk ja peekon väikesteks tükkideks. Hauta pannil õlis. Lisa vesi ja herned. Keeda vaikselt vastavalt hernepakendil olevatele juhistele. Sega aeg-ajalt, kuni herned on pehmed. Vajadusel lisa vett. Maitsesta ning vala termopotti.