Chili sin carne 2
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Rahvusvaheline, Pearoog

Chili sin carne 2

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2
    sibulat
  • 4
    küüslauguküünt
  • 2
    porgandit
  • 2
    punast tšillit
  • 2 tl
    paprikapulbrit
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 2 sl
    õli
  • 1 sl
    siirupit
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 2 dl
    vett
  • 1
    köögiviljapuljongikuubik
  • 1 purk
    (285/170 g) kikerherneid
  • 1 purk
    (400/270 g) pruune ube
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • peterselli
  • Lisaks:
  • 1 pakk
    hapukoort
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibulad. Haki küüslauguküüned ja tšillid peeneks. Koori ja tükelda porgandid. Kuumuta poti või kastruli põhjas õli. Lisa sibulad, porgandid, küüslauk, tšilli, vürtsköömned, paprikapulber ja tomatipasta. Kuumuta mõni minut pidevalt segades. Lisa siirup, purustatud tomatid, puljongikuubik ja vesi. Hauta, kuni porgandid on pehmed. Loputa oad ja kikerherned sõelal ning vala potti. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta 10 minutit. Haki kaunistuseks peterselli. Serveeri hapukoorega.