Bellmani panniroog
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Pearoog

Bellmani panniroog

5 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 6
    keedukartulit
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 400 g
    sardelle
  • 2 dl
    lahjat köögikoort
  • purustatud musta pipart
  • pinnale hakitud murulauku
 

Valmistamisjuhend

Lõika kartulid ja sardellid kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Kuumuta sibul pannil õli sees klaasjaks. Lisa hulka sardellid ja kartulid ning sega, kuni värvus muutub pruunikaks. Lisa hulka koor ja lase segul haududa, kuni koor on peaaegu kartulite sisse imendunud. Maitsesta ja puista pinnale hakitud murulauku.