Béarni kaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab muna, Prantsuse, Pearoog

Béarni kaste

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    võid
  • 1 sl
    väikseks hakitud sibulat
  • 5
    tervet musta pipart
  • 1 tl
    kuivatatud estragoni
  • 0.5 dl
    valge veini äädikat
  • 0.5 dl
    vett
  • 3
    munakollast
  • 1 sl
    hakitud värsket peterselli
 

Valmistamisjuhend

Lõika toasoe või väikesteks kuubikuteks. Doseeri sibul, pipar, estragon, äädikas ja vesi potti. Kuumuta keemiseni ja keeda ilma kaaneta, kuni vedelikust on järele jäänud pool.Kurna puljong terasest kaussi ja tõsta kauss keevat vett sisaldava poti peale.Lisa munakollased ja vahusta tugevalt, kuni kaste pakseneb.Lisa või paari kuubiku kaupa ja pidevalt segades.Kui või on sulanud, tõsta kauss poti pealt ära.Maitse ja vajadusel lisa soola. Maitsesta peterselliga.