Tootekirjeldus
180 g on pasta ja 93 g on kastmepulber Lasagnette, 3–4 portsjonit. 400–500 g hakkiliha või taimset alternatiivi, 1 pakk kastmesegu, 3 dl piima, 6 dl vett, 1 pakk pastat, u 1 dl riivitud juustu.Soojendage ahi 200 °C. Pruunistage hakkiliha pannil ja lisage kastmepulber, piim ja vesi. Keetke kastet paar minutit, samal ajal pidevalt segades. Pange pasta määritud vormi ja valage kaste selle peale. Raputage peale riivitud juustu. Küpsetage lasagnette‘i ahjus umbes 30 minutit ja laske sellel enne serveerimist seista 5–10 minutit
Koostisosad
pasta 66%, durumnisujahu kastmepulber 34%: tomatipulber 11% (el (Itaalia ja/ või Hispaania)), tärklis, suhkur, nisujahu, sool, sibulapulber, küüslauk, maitsetaimed, lõhnaaine, vürtsid, porgandipulber, taimne valguekstrakt, porrulauk, pärmiekstrakt, puna peedipulber. Võib sisaldada piima, sellerit, soja, sinepi, lupiini, muna ja kala jääke
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 1423 kJ / 340 kcal |
Rasvad | 1,2 g |
Küllastunud rasvhapped | 0,3 g |
Süsivesikud | 69 g |
Suhkrud | 13 g |
Valgud | 11 g |
Soola (%) | 2,7 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.