Tootekirjeldus
Bosio perekond on Piemontes Langhe piirkonnas veini tootnud juba kolm põlvkonda järjest. Perele kuulub üle 30 hektari kinnistut Langhes ja nad teevad koostööd 150 viinamarjakasvatajaga Langhe, Roero ja Monferrato piirkondades, kellele kuuluvad 700 hektarit veiniaedu. Bosio pakub laia ja esindluslikku veinivalikut Barolost Gavini, ning nende veinid järgivad Piemonte piirkonna klassikalise veinivalmistamise traditsioone. Viinamarjad on korjatud Asti küla lühistelt Santo Stefano Belbo piirkonnast 200 kuni 300 meetri kõrguselt. Käärimine toimub roostevabast terasest tankides kümne päeva jooksul, peale mida vein küpseb 3 kuud pärmisettel. Jääksuhkur 80g/l. Maitseomadused ja aroom Vahuvein on mesine ja puuviljane. Aroomis tulevad esile küpsed puuviljad nagu pirn, melon, ananass ja kerge lillelisus. Maitselt on vahuvein magus. Serveerimissoovitus Sobib serveerida erinevate magustoitude kõrvale ja aperatiiviks Serveerimistemperatuur 6C Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein. Magus. Tootel on piiratud müügiaeg
Päritolumaa
Itaalia
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 0 kJ / 0 kcal |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.