Tootekirjeldus
Olmeca Altos on üks vähestest tekiiladest maailmas, mille valmistamiseks kasutatakse 500 aastast traditsioonilist Tahona meetodit, kus agaavid purustatakse vulkaanilise kivi abil, mis annab tekiilale rikkalikuma maitse. Olmeca Altos’e loojateks on kaks tundud Inglise baarmeni, Henry Besant ja Dre Masso, ning tekiilameister Jesús Hernández. Nimetatud tekiilat toodetakse Jalisco osariigis, Los Altos’es, mida tuntakse tema unikaalse mikrokliima ja kõrguse poolest (2100 m üle merepinna), mis on ideaalsed kasvutingimused agaavile, joogi põhikomponendile. Olmeca Altos Blanco 100% Agave degusteerimine AROOM: Olmeca Altos Blanco’l on küpsetatud agaavi taimsed noodid koos kerge tsitruse aroomi ja magususega. Tekiila on aromaatne ja puuviljane. MAITSE: Olmeca Altos Blanco on magus, lisanduvad sidruni ja laimi ning küpsetatud agaavi noodid. Järelmaitse on hästi tasakaalustatud, meeldiv ja kauakestev. Altos’e mitmekülgsus lubab teda nautida kas puhtalt pisikeste sõõmudega või kokteiliks segatuna. Muu piiritusjook. Tootel on piiratud müügiaeg
Päritolumaa
Mehhiko
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 0 kJ / 0 kcal |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.