Tootekirjeldus
Kallake külmunud koorekartulid ahjuvormi (läbimõõt u 20 cm). Küpsetage temperatuuril 225 °C 50–60 minutit. Kartulid valmivad kiiremini, kui eelsoojendate neid mikrolaineahjus. Kallake külmunud kartulid ahju- ja mikrolainekindlasse vormi (läbimõõt umbes 20 cm) ja kuumutage mikrolaineahjus täisvõimsusel u 15 minutit. Segage ja tõstke kartulid ahju. Jätkake ahjus küpsetamist temperatuuril 225 °C u 30 minutit.
Koostisosad
kartul (50%, Soome), vesi, bataat (16%), laktoosivaba vahukoor (8%, Soome), sulatatud juust (Soome) (juust, vesi, piimarasv), jodeeritud sool, modifitseeritud maisitärklis, looduslikud lõhna- ja maitseained, suhkur, muskaatpähkel, must pipar.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 348 kJ / 83 kcal |
Rasvad | 3,1 g |
Küllastunud rasvhapped | 1,9 g |
Süsivesikud | 12 g |
Suhkrud | 1,1 g |
Kiudained | 1,2 g |
Valgud | 1,4 g |
Soola (%) | 0,9 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.