Tootekirjeldus
Go-Tan Ketjap Manis on magus siirupine Indoneesia sojakaste, mis sobib erinevat tüüpi roogade maitsestamiseks ja marineerimiseks. Ketjap Manist kasutatakse tavaliselt Indoneesia köögis, kuid seda kasutatakse laialdaselt mitmesuguste roogade valmistamisel ning see on ka suurepärane lauamaitseaine.
Koostisosad
melass, vesi, sojakaste (vesi, sojaoad (1,2%), nisu, sool), sool, värvaine (karamell), hape (sidrunhape).
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 896 kJ / 214 kcal |
Süsivesikud | 48 g |
Suhkrud | 46 g |
Valgud | 5 g |
Soola (%) | 3,6 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.