Tootekirjeldus
kõvanisujahust valmistatud torud, mille läbimõõt on u 20 mm ja pikkus u 95 mm. Kannelloonidest valmistatakse pastaroogi. Kannelloone ei ole tarvis eelnevalt keeta. Hakklihaga täidetud kannelloonid kaetakse tomati\ või juustukastmega ning küpsetatakse ahjus. Täidiseks sobivad ka aedviljad, broileriliha või kala. Säilitada kuivas ja jahedas
Koostisosad
durumnisujahu, vesi
Päritolumaa
Itaalia
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 1507 kJ / 360 kcal |
Rasvad | 1,5 g |
Küllastunud rasvhapped | 0,3 g |
Süsivesikud | 73 g |
Suhkrud | 3,2 g |
Kiudained | 3 g |
Valgud | 12 g |
Soola (%) | 0,01 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.