Tootekirjeldus
Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskusega (TFTAK) koostöös arendatud uutes Rukkikama-keefiripannkookides on kombineeritud tõeline Eesti klassika. Pannkoogid on rikastatud kergesti imenduva kaltsiumtsitraadiga ning 200 g pakendi tarbimisel katab keskmise täiskasvanu vajadusest 36% kaltsiumi. Kaltsium on vajalik mineraal, mis aitab hoida meie luid ja hambaid normaalsetena. Samuti on toode kiudaineallikaks.Ühtaegu maitsvad ja tervislikud väikesed pannkoogid sobivad kaasahaaramiseks kõikjale, kus on vaja kiiret ja kohest kehakinnitust. Säilitada jahedas
Koostisosad
Vesi, keefir 15%, munamass, nisujahu, suhkur, porgand, rukkikama 6% (rukis, oder, hernes), rabarberipüree, rapsiõli, inuliin, vanillisuhkur (suhkur, vanilli lõhna- ja maitseaine, vaniljekaun), kergitusaine söögisooda, tsitruskiud, trikaltsiumtsitraat, jodeeritud sool, naturaalne lõhna- ja maitseaine.
Päritolumaa
Eesti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 540 kJ / 129 kcal |
Küllastunud rasvhapped | 0,7 g |
Süsivesikud | 19,2 g |
Valgud | 4,1 g |
Soola (%) | 0,5 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.