Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Salvest tõi poelettidele uudistooted, mis on inspireeritud eestlaste armastatud klassikutest ja kodustest maitsetest, kuid pakuvad üllatusmomenti uudsete maitsekombinatsioonidega:

Ketšup Jalapenoga
Uus ketšup jalapeno pipraga pakub suurepärase kogemuse kõikidele teravate maitseelamuste otsijatele! Oleme ketšupi valmistamisel kasutanud rohkelt tomatipüreed ning vürtsiks lisanud rohelist jalapeno, tšilli ja cayenne pipart. Uus ketšup on ideaalne kaaslane suvistele grillroogadele ning igapäevaste toitude maitsestamiseks.
Praekapsas mandariinide ja köömnetega
Salvesti uus praekapsas on valmistatud kvaliteetsest ja kodumaisest kapsast. Tootele annavad mõnusat vürtsikust köömned ning kerget magusust mandariinilõigud. Uus praekapsas on ideaalne pere jõululauale, kuid sobib kindlasti ka maitserikkaks lisandiks argipäeval. Mandariinide ja köömnetega praekapsas on kerge konsistentsiga ning sobilik taimetoitlastele – traditsioonilise searasva asemel on tootes kasutatud Eestist pärit rapsiõli. Tootele ei ole lisatud nisujahu ega kunstlikke lõhna-, maitse- või värvaineid. tuste tarbeks. Tootele pole lisatud nisujahu ega säilitusaineid.
Salsasalat
Parajalt vürtsika maitsega uus salsasalat on imehea kaaslane toidu kõrvale, tex-mex toitude valmistamisel või dipikastmeks mehhikopärastele nachodele. Tootele lisavad värvi ja mõnusalt tükilist tekstuuri punased oad ning kuldkollane suhkrumais. Salatis sisalduvatele muidu nii igapäevastele köögiviljadele annavad kergelt eksootilist maitsenüanssi jalapeno ja tšillipipar.
Kodune kurk mädarõikaga
Tarbijate südamed võitnud marineeritud kurkide kõrvalt leiab nüüd ka uue maitse, mis on valmistatud lõppenud kurgihooaja saagist. Tegemist on tuttavliku maitsega koduse mädarõikakurgiga, kus on kasutatud aromaatseid mustsõstralehti ning vürtsikaid mädarõikatükke – just nagu ise tehes. Sarnaselt teistele Salvesti kurkidele on mädarõikaga kurgid valmistatud Tartu tehasest maksimaalselt 100 km raadiuses kasvanud toorainest.
Sõstrasalat
Salvesti uus vürtsikas sõstrasalat on hea kaaslane liharoogadele või mõnus lisand erinevatele juustudele. Magus-vürtsikas salat on valmistatud peamiselt punastest ja mustadest sõstardest ning tootes sisalduvad tšillipipar, küüslauk, ingver ning garam masala maitseainesegu annavad parajalt krehvtisust. Tootele ei ole lisatud nisujahu ega kunstlikke lõhna-, maitse- või värvaineid.