Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Prisma laiendas oma e-poe kaupade kättesaamispunkte, tehes elu mugavamaks just kesklinnas elavatele ja töötavatele inimestele. Nüüdsest saab Tallinnas peale Mustamäe ja Rocca al Mare Prisma ettetellitud kaupu kätte ka kesklinnas Aia tänaval asuvast Vanalinna Prismast.

Prisma on oma e-poes „Telli ja tule järele“ teenust pakkunud juba 2015. aastast ja hoolimata paar aastat hiljem avatud võimalusest kaupu koju tellida, eelistab ligi kolmandik Prisma e-poe klientidest kaubale endale sobilikul ajal järgi tulla.

Prisma Peremarketi ePrisma juht Helga Kumel ütles, et e-poe valikus on üle 53 000 toote, millest neljandik on toidukaubad ja ülejäänu tööstuskaubad, mille hulgast leiab nii tahvelarvuteid, kodumasinaid, mobiiltelefone kui ka televiisoreid. Prismal on väga mitmekesine ja lai valik kaupu, mida saab ka üle Eesti 130 kohta pakiautomaatide ja pakipunktide abil tellida. „Prisma eesmärk on muuta oma lai tootevalik ning püsivalt soodsad hinnad kõigile kättesaadavamaks. Seetõttu laiendas Prisma „Telli ja tule järele” teenust ka kesklinna, mis annab võimaluse säästa väärtuslikku aega ja haarata kaubad pärast tööpäeva poe juures peatudes lihtsalt koju kaasa,” sõnas ta.

Kumeli sõnul aitab “Telli ja tule järele” teenus vähendada kullerite sõite ja seega täiendavat liikluskoormust. “Need on ka põhjused, miks sama teenus on väga populaarne Soome Prismades. Kliendid on lisaks välja toonud, et eriti mugav on selle teenuse paindlikkus – kättesaamise ajavahemik on kolm tundi ja midagi ei juhtu ka siis, kui klient jõuab valitud kolmetunnisest ajavahemikust hiljem”. Kumel lisas, et kui koju tellivad kaupu pigem lastega pered ja vanemad inimesed, siis „Telli ja tule järele“ teenuse sihtgrupp on pigem töölt koju sõitvad pereinimesed, kes soovivad just tööpäeva lõpus aega kokku hoida ja oste paremini planeerida.

„Telli ja tule järele“ teenuse kasutamiseks komplekteerib klient oma ostukorvi Prisma e-poes aadressil www.prismamarket.ee ja valib ühe neljast Prisma kauplusest, kuhu kaubale järgi tulla. Tellimise ajad on selle teenuse puhul lühemad – kaubad saab hommikul tellides kätte sama päeva õhtuks. Tallinnas Mustamäel, Rocca al Mares ja Tartus Sõbra Prismas antakse ostukorv üle ePrisma kauba kättesaamispunktis ehk drive-in ukse juures ning Vanalinna Prisma supermarketis toimub kauba üleandmine kassas.

Prisma on e-poe võimalusi alates selle loomisest järjekindlalt laiendanud. Juulikuus avanes tartlastel võimalus osta soovitud kaup Prisma e-poest ja sellele hiljem poodi järele tulla. Teenuse populaarsus julgustas Prismat liikuma sammu edasi ja alates 2019. aasta novembrist saab ostetud kaupa ka Tartu piirkonnas koju tellida.