Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

 

Enam ei pea Prismale tagasiside andmiseks paberit ja pliiatsit haarama, sest nüüd saad enda kogemust oma Prisma kodukauplusega veelgi mugavamalt jagada. Selleks uuendasime Prisma müügisaalides olevaid infopunkte lisavõimalusega, mis teeb tagasiside andmise veelgi käepärasemaks – nutitelefoniga QR-koodi skannides avaneb sulle otse selle kaupluse klienditeeninduse e-posti aadress, kus parasjagu asud. Lisaks uuele QR-koodi kaudu tagasiside andmise võimalusele saad meiega oma kogemust jagada ka Prisma kodulehe kaudu, sotsiaalmeedias ning kaupluse infolettides asuvates tagasisidearvutites. Teeme Prismast sinu tagasiside abil veelgi parema poe!