Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Prisma Peremarket kui tööandja sai 15. septembril väärika tunnustuse ja seda juba teistkordselt. Eesti Inimõiguste Keskus andis meile üle „Austame erinevusi“ märgise – see on märgis tööandjale, kes peab lugu võrdsest kohtlemisest ja kaasavast organisatsioonikultuurist ning kelle sisuline töö mitmekesisuse juhtimisel on eeskujuks ka teistele.

Prisma jaoks on mitmekesisus üks loomulikke teemasid – oleme mitmekesised nii oma tootevaliku, protsesside kui ka inimeste poolest. Leiame, et erinevused rikastavad meid!

Toetume oma personalipoliitikas emafirma S-Grupp põhimõtetele, kus mitmekesisus on ühe olulise aspektina välja toodud ja väärtustatud.

Foto: Raul Mee

Sotsiaalministeeriumi sotsiaalala asekantsler Hanna Vseviov ja Eesti Inimõiguste Keskuse mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna juht Helen Talalaev andsid Prisma kommunikatsiooni- ja vastutustundliku ettevõtluse juhile Kristiina Tambergile üle „Austame erinevusi“ märgise.